lån til bryllup
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hva koster et bryllup?

Dette er et spørsmål mange brudepar stiller seg når de skal planlegge bryllupet sitt. Mange ønsker å ta opp lån for å dekke utgiftene til den store festen, men da gjelder det å få oversikt over vanlige utgifter. Vi har laget en oversikt over ting man ofte glemmer eller undervurderer når man lager bryllupsbudsjettet.

Underholdning

De aller fleste ønsker å ta festen til nye høyder med en dyktig DJ eller musiker etter at bryllupskake er skåret. Dj trenger også både lyd og lys som man bør leie inn. En normal kostnad for DJ, lyd og lys er på rundt 10.000 og oppover. Det kan være at du må beregne overnatting og transportkostnader for vedkommende.

Video av bryllupsdagen

Alle husker å avtale med en bryllupsfotograf, men mange vil også ha video av sin store dag. Videografer dokumenterer vielsen, festen og brudevalsen. Man bør beregne alt fra 25000 til 35000 for en slik tjeneste.

Bryllupsplanlegger

Å planlegge sitt eget bryllup kan være krevende og stressende. Mange bruder kan bli overveldet av alt som må gjøres både før og på bryllupsdagen. For å slippe dette stresset kan man leie inn en bryllupsplanlegger som tar hånd om alt og gir en stressfri opplevelse frem mot bryllupet. Å leie inn en bryllupsplanlegger koster alt fra 25000 opp mot 50000.

Ønsker du å sammenligne lån til bryllupet ditt? Klikk her!

God oversikt gir klokere valg

Det å velge riktig forbrukslån kan være krevende. Det finnes mange lånetilbydere med svært ulike vilkår.

Med låntil.no kan du enkelt vurdere flere lån samtidig, slik at du kan velge det lånet som er mest riktig for din situasjon. Ved å samle de ulike lånetilbudene på markedet gir vi deg god oversikt til å ta bedre valg.

Når du finner det lånet som er mest riktig for deg kan du enkelt klikke deg videre for å komme til søknaden.

Vurdering av låntil.no


5.0 stjerner (basert på 4)

Takk for hjelpen

Takk for hjelpen med valg av riktig lån til bryllup.

Linda

Supert

Tusen takk for hjelpen med valg av riktig forbrukslån.

Jonas

Anbefales

Fin oversikt og lånekalkulator som beregner lånets kostnader.

Simen

Genialt

Jeg brukte denne siden til å finne lån til en ny komfyr.

Thorbjørn

3 tips til et trygt kjøp av MC

Når man har funnet drømmesykkelen er det lett å bli revet med, men det er viktig å være smart når du skal kjøpe motorsykkel. Vi har satt sammen noen enkle tips til...

Les mer

Hvor mye koster båtdrømmen?

Drømmer du om å bli båteier? Da er det noen spørsmål du bør ta stilling til før du bestemmer deg for lånesum. Hvilken båttype, hvilke sertifikat, og hvor mye koster vedlikehold av...

Les mer
lån til bryllup

Hva koster et bryllup?

Dette er et spørsmål mange brudepar stiller seg når de skal planlegge bryllupet sitt. Mange ønsker å ta opp lån for å dekke utgiftene til den store festen, men da gjelder det...

Les mer